Brekke & Strand Akustikk AS er et frittstående og rendyrket spesialistfirma med akustikk, støy og vibrasjoner som kompetanseområder. Vårt kontinuerlige fokus på faglig kompetanse, uavhengighet, kostnadseffektivitet og god kundebehandling sikrer at vi er med og bidrar i de største og mest prestisjetunge akustiske oppgavene i landet. Våre råd skal være tydelige og byggbare.
Vi leverer komplett akustisk rådgivning med høy kvalitet til byggebransjen, olje- og gassindustrien, samferdselssektoren og industrisegmentet.

Vi er medlem i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) og leverer komplett akustisk rådgivning med høy kvalitet.

Siden oppstarten i 1988 har vi vokst til å bli det største samlede miljøet innenfor akustisk rådgivning i Norge og et av de største i verden. Nær halvparten av våre rådgivere har mer enn 15 års erfaring og alle har mastergrad (siv.ing), doktorgrad eller tilsvarende. Firmaets sterke faglige engasjement gis blant annet utslag i tilstedeværelse i landets forskningsmiljøer innen akustikk, og vi er naturlige deltagere i nasjonalt og internasjonalt standardiseringsarbeid.

Brekke & Strand Akustikk er per april 2020 sertifisert iht. ISO 9001:2015 (kvalitetsstyring), ISO 14001:2015 (miljøstyring) og ISO 45001:2018 (sikkerhets- og arbeidsmiljøstyring). Sertifiseringsorgan er Bureau Veritas.
Firmaet har kontor i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stockholm, Malmö og Göteborg.

Visjon:  Vi utvikler fremtidens akustikk.

Misjon:  Et inspirerende fellesskap av rådgivere som skaper gode lydmiljø og økt livskvalitet for alle.

Verdier:  Løsningsorientert. Engasjert. Kunnskapsrik.

Karriere

OrganisasjonNEW

kompetaseNEW

HSEQNew