Gjennombrudd i Sverige

Brekke & Strand Akustik AB er tildelt kontrakt på Lunds universitet/ Musikkhøgskolen i Malmø.

– Dette er en viktig milepæl for oss og vår satsning i det svenske markedet. Vi har arbeidet oss opp de siste to årene, fra å være et helt ukjent selskap til å være en aktuell tilbyder i et slikt prestisjetungt oppdrag hvor man i underlaget tydelig henvender seg til svenske rådgivere, sier Ingjerd Aaraas, adm. dir. i Brekke & Strand.

– Vi fikk meddelelsen onsdag og det er som vanlig en 14 dagers klagefrist så vi må vente litt med å sprette champagnen, sier Jimmy Diamandopoulos. Han har vært ansvarlig for tilbudet og er i tillegg markedsansvarlig i selskapet både for Norge og Sverige.

Arbeidene vil være å følge prosjektet helt fra tanke og idé og frem til bygget står ferdig og tas i bruk av de musikalske talenter som tas opp ved studiet.

– Universitetet er blant de topp 100 universiteter i verden, så her skal vi legge inn mye energi for å skape rom for undervisning som er med på å utvikle de aller beste kandidater, sier Magne Skålevik.

Skålevik har svært lang erfaring med musikkbygg, som Kilden konserthus, Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO), Edvard Munch Videregående skole og ikke minst det nå pågående oppdraget med å rehabilitere Grieghallen.

 

Nyheten på bygg.no.

Tags: No tags