Møllers Hage

Gamle næringslokaler i Peter Møllers vei på Løren i Oslo er jevnet med jorden, og erstattet av tre moderne boligblokker og en stor felles hage med pergola, sjakkbrett og parseller.

Nye Møllers Hage på Løren i Oslo ferdigstilles i slutten av november. Den store tomten i tidligere Peter Møllers Vei 15 bestod av næringslokaler før bygge-prosjektet startet opp i 2016.

Etter to og et halvt år med byggingen er de gamle lokalene blitt erstattet av tre moderne boligblokker med i alt 165 leiligheter.

I den største blokken blir det også næring i første etasje, og tomten endrer navn til Peter Møllers Vei 25 – 45. Byggene knyttes sammen av en stor, felles parkeringskjeller.

– Alle leilighetene er solgt, men det er ikke bestemt ennå hva slags næring som kommer i første etasje. Leilighetene har vanlig moderne standard, og flere av dem har god utsikt over byen. Samtlige boliger har egen balkong, takterrasse eller mark-terrasse, sier prosjektleder Målfrid Holme i Skanska Norge AS, som er totalentreprenør.

Det er Skanska eiendomsutvikling som er byggherre, og prosjektleder John Are Johansen sier de er svært fornøyde med byggeprosjektet.

– Både leilighetene og uteområdene er blitt veldig fine. Prosjektet har også truffet markedet veldig godt. Leilighetene ble lagt ut for salg høsten 2015, og ble utsolgt i løpet av 2016. Det er svært bra når det er snakk om 165 leiligheter, sier han.

Artikkel og bilder: bygg.no.

Tags: No tags