Vi åpner kontor i Stockholm!

Pressemelding

Brekke & Strand Akustikk utvider aktiviteten i Sverige og åpner kontor i Stockholm.

Vi er stolte over å få med oss Johanna Carpelan som kontorleder. Hun var perfekt til rollen, med lang fartstid både som akustiker og som leder i tillegg til et meget positivt engasjement.
– Vi feirer 5 år for kontoret i Gøteborg nå i høst og dette blir en fin markering. Midt i hjertet av Stockholm er våre lokaler og vi har god plass til akustikere som ønsker å jobbe hos oss, sier Administrerende Direktør Ingjerd Aaraas.
Det er mye bygge- og utviklingsaktivitet i denne regionen, dette vil vi være med på. Som for alle våre kontorer, så tilbyr vi tjenester innen Bygningsakustikk, Samferdsel og land- og vannbasert Industri.
Brekke & Strand Akustikks heleide datterselskap Brekke & Strand Akustik AB ledes i dag av Jimmy Diamandopoulos.
– Vi er glade for at Brekke & Strand vokser i Sverige. Det er svært viktig for oss å være på plass også i Stockholm med talentfulle medarbeidere som kan svare på markedets etterspørsel av våre tjenester, sier Diamandopoulos.

Brekke & Strand fusjonerer med SINUS AS i høst og blir det desidert største akustikkmiljøet i Norge. Brekke & Strand (i Norge og Sverige) har etter fusjonen totalt ca 90 ansatte og vil samlet omsette for ca 130 millioner kroner i året.

Tags: No tags