Ny avdelingsleder i Oslo

Trond Blesvik er ny avdelingsleder i Brekke & Strand Akustikk, Oslo

Trond Blesvik har jobbet selskapet i 6 år og har i forbindelse med omorganiseringen av selskapet, tatt over vår Osloavdeling.

Trond leder vår største avdeling: 35 spesialister innen Akustikk er ansatt på Oslokontoret. Vi har mye å gjøre, sier Trond og vi vil derfor benytte anledningen til å oppfordre akustikere, nyutdannede som mer erfarne, til å søke. Vi har utlysninger liggende på våre hjemmesider, LinkedIn og på finn.no. Har du lyst til å være med? Brenner du for akustikkfaget og vil være med å spre det gode budskap: Et godt lydmiljø til alle, ja da er det bare å søke, sier Trond Blesvik.

Administrerende direktør, Ingjerd Aaraas opplyser om at Brekke & Strand har vært igjennom en større omorganisering, med en tydelig avdelingsstruktur reflektert i våre største kontorer: Oslo, Gøteborg og Trondheim.

I Østfold-regionen satser vi videre med én medarbeider. Vår Anders Isebakke er på plass i Fredrikstad, i kontorfellesskap sammen med Griff Arkitektur.

Vi mener å være godt rustet for et nytt år og gleder oss til alle de oppdrag og de utfordringer som våre kunder har til oss!

 

Tags: No tags