Ny leder i Brekke & Strand

Frøydis Espedal tiltrer som ny leder i Brekke & Strand Akustikk AS

Frøydis Espedal tiltrer som ny Administrerende Direktør i Brekke & Strand etter at nåværende leder, Ingjerd Aaraas går av etter 18 år som leder av selskapet.

Frøydis Espedal er utdannet sivilingeniør og kommer fra SWECO, senest i stillingen som Regionleder i Oslo for Bygg. Hun har tidligere vært Divisjonsdirektør og Prosjektleder i selskapet.

Jeg gleder meg til å lede det sterkeste akustikkmiljøet i Norden, Brekke & Strand har en sterk posisjon i markedet som vi ønsker å videreutvikle, sier Frøydis Espedal.

Vi er svært glade og stolte over at Frøydis har valgt å begynne hos oss, og vi ser frem til å fortsette å utvikle selskapet sammen med henne, sier styreleder Geir M. Aarstad.

Brekke & Strand er et rådgivende ingeniørselskap innen støy, akustikk og vibrasjoner, med ca. 100 ansatte og kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Gøteborg og Stockholm.

Styret takker Ingjerd for den flotte jobben hun har gjort for selskapet, ønsker lykke til med nye utfordringer, og ønsker Frøydis velkommen til Brekke & Strand.  Frøydis tiltrer stillingen 01.09.2019.

Kontakt for informasjon:
Geir M. Aarstad, tlf.: 934 38 803, e-mail:  geiraarstad@graainvest.no

Tags: No tags