Ranheim Amfi

Byggherre OBOS Nye Hjem og totalentreprenør Betonmast-Hæhre Trøndelag AS er i mål med Ranheim Amfi, et prosjekt med 102 leiligheter fordelt på fire blokker. De siste av kjøperne flyttet inn i slutten av september.

Beliggenheten i den vestvendte, slake lia som er en del av området som i plansammenheng heter Humlehaugen, gjør OBOS-prosjektet fortjent til benevnelsen amfi. Mange av leilighetene har utsikt over den gamle, historiske industri-bydelen Ranheim, til Trondheimsfjorden og Fosen-landet bortenfor der igjen.

Veien er kort fra Ranheim Amfi til barnehager, skole og idrettsanlegg – som hjemmebanen til bydelens nye stolthet, eliteserielaget Ranheim Fotball. I det nære nabolaget finnes også friluftsattraksjoner som Ladestien og Hansbakkfjæra. En kjapp biltur unna, på motsatt side av E6, ligger Reppemarka med sitt mangfold av fristende mål for turfolk.

Mellom og rundt Amfi-blokkene har utbygger OBOS Nye Hjem lagt seg i selen for å gjøre det trivelig for beboerne. Utearealene er nennsomt og nydelig opparbeidet, med støpte, buede stier mellom plenene, lekeplasser med et rikt utvalg av lekeapparater for ungene – og treningsapparater for de mer voksne. Sittegrupper – bord og benker – er å finne nær sagt over alt.

Et eget amfi er bygget med tanke på beboersamlinger og arrangementer av ulikt slag. Her er det utplassert griller til felles bruk.

Hele artikkelen og bilder: bygg.no

Tags: No tags